31 desember 2017 


Jeg beklager så mye for utrolige sene oppdateringer på siden her. Å sitte foran dataen blir i siste rekke når man har andre viktigere ting å gjøre. Og alle med småbarn i hus vet jo hvor mye tid det tar i tillegg til flytting og være sammen med hundene. Nå venter vi jo en tobeint til så jeg må jo bare si at det blir ikke flust av oppdateringer her men skal prøve å få til innimellom. Jeg har jo så mye flinke valpekjøpere som gjør det bra både på utstilling og andre ting. Fortsett med dette :)

Kommer forhåpentlighvis litt nytt på valpefronten her fremover så følg med og bare send meg en mail om det er noe så svarer jeg så fort jeg kan ;)

GODT NYTT ÅR


22 juli 2017 

Håper dere nyter sommeren :)
Her er vi fullt opptatt med oppussing i nyhuset men vi er så fornøyd med det nye steder. Perfekt for både oss og hundene. Vi har det fult opptatt med valpene også men med flinke mødre så er det ikke noe problem.

Vi har en fawn hannvalp til salgs, han er leveringsklar i august.


19 april 2017 

Håper dere alle nyter en fin vår, her hos oss er det full fart med flytting. Men har fin tid til å kose oss både med valpene og Jenny.
Vi har noen planer for sommeren på valpesiden så ta en titt . Håper på både fawn og svarte valper :)4 april 2017 9 februar 2017 

Håper dere der ute nyter en fin vinter :)

Vi har dessverre ikke så mye tid til oppdateringer på hjemmesiden eller å svare på tlf men jeg tar for meg mailen så ofte jeg kan. Dette er ikke fordi vi ikke er interessert men prioriterer å bruke mye tid sammen med lillesjefen på to ben Jenny og hundene. Håper dere har forståelse for dette. Jeg svarer på mailene så fort jeg kan , og det er bare å spørre i vei og mase litt.

22 januar 2017 15 januar 2017 

Vi har en tispevalp fra vårt "Little" kull som selges til redusert pris med avls avtale, og vi har en hannvalp fra vårt "Keep" kull til salgs til en god familie.
Ta kontakt for mer info.


2 januar 2017 

GODT NYTT ÅR :)

For et år 2016 har vært for vårt oppdrett i utstillingsringen , jeg er så utrolig stolt av mine flinke valpekjøpere og ikke så lite stolt av mitt oppdrett. Her er en liten oppsummering av hva vi har fått :

På totalt 23 hunder har det blitt
14 nye championer , av disse er
6 internationale
5 nordiske
1 baltisk
hele 53 championtitler
14 vinner titler

TUSEN TAKK til alle som har gjort dette mulig :)


Dette året som kommer blir det ikke mye utstillinger på oss da det er andre ting som skal prioriteres men noen skal vi såklart på ;) Har noen små som jeg har stor tro på fremover og har et par meget spennende kull på gang så fremtiden gleder vi oss meget til.

 
Elisabeth Juverud | Mob: +47 4021 2949 | tangetoppenpugs@gmail.com
Norsk English